Att planera resa

12 Apr

Linn skrev om hur ”halva nöjet med att åka på en resa är se fram emot den”  och håller med till 110%. Ju tidigare man planerar in något desto bättre. Vi är lyckligt lottade då vi haft möjlighet att resa runt rätt mycket sedan barnen var små. Nu när mitt jobb begränsar vårt resande till en viss del tycker jag att det är ÄNNU viktigare att ha något inplanerat i god tid. Så att man har något konkret att längta och se fram emot.

Några år bakåt så testade vi att boka boende via homeaway, och sedan dess är det ingen av oss som längtar att bo på hotell. Det kanske kräver lite extra surfande om man vill hitta rätt men det är så värt det. 2014 hyrde vi en liten villa i Nerja och stannade i tre veckor, vi åkte redan i juni så det var urbilligt. I fjol lyxade vi till det och hyrde hus på stranden i Alcudia på Mallorca i en månad. Det var kanske inte precis jätte billigt, men jämför man med vad en vecka på kanarien kostade med avresa vid jul för vår familj så var skillnaden på kostnaden faktiskt inte enorm. I januari hittade vi också drömboendet i Capecoral för snäppet billigare än vad ett hotellrum hade kostat.

Våra sommarplaner är spikade och klara, vi åker tillbaka till samma ställe och hus på Mallorca som ifjol. Det kommer att bli SÅ bra, för den här gången kommer vi att dela gård med familjen L några veckor av resan. Perfekt va? Har någon av er något Ultimat tips för Mallorca så får ni gärna tipsa vart man kunde göra en daytrip med bil från Alcudia. 

Några fiilisbilder på det

    
    
   

 

 

Annonser

Ett svar to “Att planera resa”

  1. Linda 22 april, 2016 den 03:21 #

    åååh, som tur e vi snart där!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: