Utfärdsmål i närheten av Alcudia

25 Jul

Det roligaste utfärdsmålet under resan var nog Rancho Grande. Det är gratis inträde, man kan få rida mot en liten kostnad och det finns en restaurang, hoppslott och ett minibollhav. Roligast var nog Minizoo, många djur gick fritt omkring och man kunde klappa dem. Det fanns strutsar, lamor, olika fåglar, en enorm ko, små grisar, apor osv. Ingen enorm djurpark men just precis lagom. Rekommenderar varmt. Ligger ca. 16km utanför Alcudia.

image

image

image

image

image

image

 

Vi åkte också till Palma aquarium som hade enorma hajtankar som sträckte sig genom tre våningar. Det fanns också lekpark och hoppslott utomhus, men det var otroligt varmt mitt på dagen så passar kanske mera som en kvällsutfärd om man vill vara ute också. Inne fanns också ett stort lekområde (ta strumpor men annars måste man köpa på plats), men vi besökte inte det. Inträde var ganska saftigt, men barn upp till 4-år hade gratis inträde.

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

 

image

Hidropark i Alcudia besökte vi också, skulle kanske säga att den lämpar sig bättre för lite äldre barn även om det fanns områden för mindre barn också. Roligast för blivande 4-åringen var poolen med vågorna. Dyrt inträde, under 3-åringar gratis. Det fanns solstolar att hyra men man kunde lika bra tagit med sig en filt eftersom det fanns gräsområden också.

 

Annonser

Ett svar to “Utfärdsmål i närheten av Alcudia”

Trackbacks/Pingbacks

  1. Längtar till Mallorca | Pompolina Travels - 25 maj, 2017

    […] 2015 finns det inlägg här, här, om utfärdsmål kring Alcudia här, lite om varför vi valde Alcudia och vårt boende här. Mera bilder finns också här och […]

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: