Vårdutfärd

3 Jun

På barnens dagis gör personalen inte egentligen någon vårutfärd med barnen utan den ordnas av föräldraföreningen. Personalen hämtar barnen med sig till närliggande strandparken och så skall barnen ”lösas ut” tidigare än vanligt. I år var det djur från kissankulma som man kunde hälsa på. Polisen var också på plats med motorcykel och så fick alla barn egna såpbubblor att blåsa.

Det var lite blåsigt, så det blev inte SÅ mysig picnik men riktigt roligt var det med hönor, åsna, kanin, getter och två ponnyn.

I år var det jag som ansökt alla understöd till föräldraföreningen så det var kul att evenemanget var lyckat. Det är inte lätt att försöka få en föräldraförening att fungera på ett dagis med över 100 barn! Tidigare på våren var också Robin Hund på dagisgården och hade konsert och barnen verkar ha gillat det. Snart hämtar posten också ett paket med nästan 40 böcker som jag klickade till dagiset med hjälp av ett understöd som jag sände in redan på hösten. I ärlighetens namn så är det ganska otacksamt jobb att sköta en föräldraförening som inte har en medlemsavgift och alla intäkter utgörs av egen försäljning och understöd. Men om man frågar av barnen så är det nog värt det alla gånger!


  

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: