Tallinn

1 Jun

Det är ett tag sedan redan, men på vappen åkte jag och Linda på vår traditionsenliga minisemester. Vi har tidigare åkt till Stockholm för en natt men i år utvidgade vi konceptet till två nätter och bytte ut staden till Tallinn.

Vi bodde på fantastiska Swissotell, rekommenderar varmt. Första kvällen hann vi inte med så mycket annat än mat på Sfäär. Passligt hemtrevligt ställe, väldigt populärt bland lokala verkade det som. Maten var ok, men skulle säkert funka bättre som lunchställe. 

    
Följande dag blev det shopping genast från tidig morgon. Till eftermiddagen hade vi bokat Hot stone massage på Sinine salong. SÅ BRA! Tummen upp för stället, håller verkligen hög klass. Ännu ett varv shopping innan vi gjorde oss klara inför kvällen.

Vi började med en drink på hotellets bar på 30nde våningen. Därefter tog vi Taxi till restaurang NOA som ligger ungefär 10km utanför centrum. Fantastiskt ställe vid havet, fine dining till hyfsat pris. Verkligen lyckat. Sedan ännu via hotellbaren på en drink innan dagen var slut. Följande morgon blev det ännu ett snabbt varv i butiker innan vi tog båten hem igen. Verkligen lyckad resa var det.

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: