Arguineguin

5 Jan

Efter mycket velande fram och tillbaka så blev det så att vi bokade en resa till Arguineguin, Gran Canaria med start på juldagen. Med oss fick vi familjen L vilket var kul.

DSC_0009

Olyckligtvis så fick Novalie hög feber genast då vi anlände till Hotellet, vi avvaktade en dag men det blev bara värre och slutligen visade det sig att hon hade öroninflammation i båda öronen. Tre hela dagar gick åt i sjukstugan med Novalie. Tur att Vincent hade sällskap av R och N och vi fick lite barnvaktshjälp så att han hade möjlighet att vara ute från morgon till kväll.

IMG_6686

 

Vädret var strålande fint de fyra första dagarna +25 och sol, då två sista dagarna var det svalt och hård blåst.

DSC_0019
DSC_0022

DSC_0024

DSC_0037 IMG_6814

IMG_6804

Vi bodde på Sunwing arguineguin som är röstat till Kanariens bästa familjehotell. Vi var i det stora hela nöjda med hotellet, rummet var ok med fin vy mot havet, hela hotellet var fräscht och personalen var hjälpsam. Läkare fick vi på 15 minuter upp till vårt rum! Hotellet var riktigt lugnt förutom då om kvällarna då det var full show på scenen utanför vårt rum fram till kl.22, det störde inte oss egentligen eftersom barnen somnade som stockar varje kväll. Förutom då på nyårsafton då alla hade blivit tilldelade någonsorts trumpeter som folk blåste i non stop fram till 01 ungefär, vi hade väckning 03 för att hinna till flygbussen…

Lekplatsen var ok, men hade kanske väntat mig lite mera. På våren då vi var i Maspalomas så var lekrummet och parkerna på hotellområdet mycket bättre, för att inte tala om i Thailand. Men barnen klagade ju inte, de trivdes bra. En kväll orkade de kolla hela barnshowen och väntade nog ivrigt på maskotarna Lollo och Bernie varje dag. Vincent fick också besöka frissan för första gången i sitt liv på hotellet. Riktigt nöjd blev han och vi också.

IMG_6689

DSC_0028

IMG_6711

DSC_0049

Vi åkte också till Puerto Rico en eftermiddag där vi besökte Angry birds parken och strosade omkring lite i några butiker efteråt. Maken till Taxikö då vi skulle åka tillbaka till Arguineguin har jag inte sett annanstans än i Helsingfors natten. Taxin var förmånlig, 6 euro ungefär kostade det att åka till Puerto rico.

DSC_0070

DSC_0104

DSC_0079

DSC_0062

DSC_0099

IMG_6818

IMG_6725

Vi åkte också till Mogán, en fin liten hamnstad med fina små gränder. Vi tog båten dit och taxi tillbaka, igen fick vi köa en god stund innan vi fick taxi men det var väl värt det.

IMG_6820

IMG_6737

IMG_6740

IMG_6745

Nyårsafton firade vi med middag på närliggande restaurang. Novalie har plötsligt funnit nappen som ni ser. Hon har sett att barnen på dagis har sådana och hittade en hemma i nån vrå som jag försökt få henne att äta då hon var mindre. Nåja, nu finns det åtminstone något som lugnar skrik lite snabbare…

IMG_6755

IMG_6785

IMG_6784

 

Och sen var det dags att tacka och åka hem. Vi tackat för ressällskapet!

IMG_6788

Annonser

3 svar to “Arguineguin”

  1. Maria 6 januari, 2015 den 05:09 #

    Härlig bilder på er alla! 😍

  2. Linda / Snigeln Harald 7 januari, 2015 den 10:48 #

    God fortsättning (konstigt utryck, men så säger man ju…)! Vincent ser ut att ha blivit ett helt hopp större mittiallt, med stora killarnas frilla! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: