Värmen

1 Jun

Värmeböljan som vi hade för en vecka sedan var ju helt härlig. Vi åkte till stugan för att kunna vara ute så mycket som möjligt. Synd att värmen inte stannade denna gång.

Det råder ju en oändlig debatt om man skall resa eller inte resa utomlands under sommaren. Något år sedan försökte vi på att stanna hemma hela sommaren, för ”det är ju så fiiiiiiint här då”. Det slutade med att vi i slutet av juli konstaterade att den där härliga sommaren aldrig kom, utan att det regnat och varit kallt i veckor. Därför kommer vi att påbörja semestern med att åka till Spanien, för att komma bort och få en bra start på sommaren. När vi kommer tillbaka i juli kommer vi att ha många, många veckor kvar av semester ännu. Då blir det kanske Åland, möjligtvis en sväng till Sverige, är sjukt sugen på Gotland också. Och V skulle älska Mumindalen! Jaja, vi får väl se hur det blir.

DSC_0065

Jag och den här lilla busen njöt av vädret hela fredagen, sedan åkte vi hem en sväng för Siivouspäivä medan Vincent stannade på stugan.

DSC_0073

Hönorna hade anlänt, Novalie kollade in dem med sin morbror

DSC_0074

 

Stopp, stopp sa hönsvakten med krattan.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: