Vart skulle du resa?

16 Apr

Hej hopp, som ni märker så har det varit en hel del resande under den senaste tiden. Just nu befinner vi oss på Levi, vi följde med på arbetsresa allihopa och har varit här sedan måndagen. Soligt och vårigt men blåsigt väder dock.

Efter den här veckan så skall vi nog bara landa i vardagen och det med besked. Sedan tar vi paus fram till sommaren med det här resandet.

Men på tal om att resa, om ni hade en möjlighet att åka för några veckor någonstans med hela familjen vart skulle ni åka? Plus poäng till den som kommer med tips om ett resemål med relativt korta flyg och barnvänlig omgivning.

20140416-133123.jpg

Annonser

10 svar to “Vart skulle du resa?”

 1. Hanna 16 april, 2014 den 12:27 #

  Vi planerar som bäst en treveckors resa till Usa på sommaren. New-York, hälsa på vänner i Washington och sen hyra hus i Florida är planen! Hoppas sååå det blir av…

  • pompolina 20 april, 2014 den 10:45 #

   Jag vill också till New York men inte med två så små barn som vi har nu! Så NY får vänta nåt år tills barnen är äldre och man kan åka utan dem eller att de är ännu äldre och att de kan åka med 😀 Men på Vintern skulle jag kunna tänka mig åka till Florida faktiskt. Skulle vara helt perfekt!

 2. Neppe 16 april, 2014 den 02:43 #

  För två år sedan var vi på Kreta, trodde det skulle bli värsta turisthelvetet men det visade sig fungera ypperligt och jag rekommenderar verkligen stället för just familjer med små barn. Vi är på väg till södra Kroatien nästa sommar för ett par veckor. 3 h direkta flyg passar de små bra. Vi har hyrt ett hus där med egen gård så det lär ju också vara rätt så barnvänligt 🙂

  • pompolina 20 april, 2014 den 10:48 #

   Alltså jag är sugen på Grekland nog, men också nyfiken på Kroatien. Har ingen erfarenhet av Kroatien och fast jag är nyfiken så är jag rädd att ta en risk… Tänk om man inte trivs där sen heller, och vi har tänkt stanna i 3-4 veckor. Vill också hyra hus absolut! Har ni varit där tidigare? Hur hittade ni ert resmål? Var hittade ni ert hyreshus? 🙂 Vi borde också boka asap.

   • Lotta 20 april, 2014 den 06:46 #

    Vi har också varit i Kroatien tidigare och är påväg snart igen! T.ex. via homeaway.com eller airbnb.com hittar man hem att hyra.

   • pompolina 28 april, 2014 den 09:51 #

    Airbnb var jag inte bekant med från tidigare! Tack!

   • Neppe 21 april, 2014 den 09:58 #

    Vi har inte varit i Kroatien men bara hört gott om andra som varit där (också med små barn). Jag har rest runt i norra Italien och i Grekland och kan inte tänka mig att det det kan vara så annorlunda att man inte skulle trivas 🙂
    Vi hyrde hus via airbnb, billigt och förhoppningsvis smidigt. Det har vi också bara hört bar om.

   • pompolina 28 april, 2014 den 09:53 #

    Nä, du har nog säkert helt rätt! Tack för tipset, skall kolla airbnb 🙂

 3. Linda/ Snigeln Harald 28 april, 2014 den 09:12 #

  Vi gillade Kroatien! Var i Dubrovnik, och hyrde sen bil och åkte runt lite till Hvar och Korcula. Förra året var i Grekland, Samos – det var helt super. Och nu funderar vi lite på Sicilien, men spanar också in Kreta, som vi hört att är fint.

  • pompolina 28 april, 2014 den 09:56 #

   Vi har fortfarande inte bokat och allt som du nämner låter bra. Det är så svåååååårt att välja! Ska förrästen sätta meddelande till dig om newbie paitan! Hade glömt bort det.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: