Bugaboo Donkey

28 Okt

 

IMG_3948

Vi har haft vår Bugaboo Donkey i användning sedan juni ungefär och har varit supernöjda.

I början användes vagnen enbart som Single version men blev redan då förtjust i vagnen. Single versionen har den alldeles förträffliga shopping korgen dit det var perfekt att ladda saker inför t.ex. en dag på stranden. Förutom ”shopping korgen” har Donkeyn bättre färvaringsutrymme under vagnen än Cameleon som vi hade tidigare. Skulle jag bara ha ett barn och få välja mellan Donkey och Cameleon skulle jag absolut välja Donkeyn ivarjefall!

Donkeyn är bekväm och lätt att skuffa, den har större framhjul än Cameleon vilket gör att den är smidigare på lite mer ojämn mark också. Donkeyns framhjul går lätt att låsa och det är också jättebra.

Som syskonvagn, dvs. Bugaboo Donkey Duo har vi använt vagnen sedan juli då Lillasyster föddes. Duo versionen är jag också nöjd med. Den är väldigt smidig att göra om till en syskonvagn vilket är bra eftersom det visade sig att vagnen som syskonversion är för bred (det är fast från ungefär 1 cm) för dörren i vår trappa.

Själva vagnen är också lätt att fälla ihop men den blir inte så värst liten. Skall man t.ex. Åka taxi och ha vagnen med måste man vara noga att be om en farmare om man vill att vagnen skall rymmas med. Skulle dock inte säga att vagnen tar mera plats än en lite större vagn (typ emmaljunga).

Donkeyns sittdel är också lättare att fälla i olika lägen, det gör man bakom suffletten.

Donkeyn är inte så vanlig här hemma i Helsinfors, nästan dagligen är det någon som kommenterar vagnen både som single och duo. I Stockholm däremot har ungefär varannan typ just den här vagnen.

IMG_3949

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: