Snadi stadi

16 Okt

Förra vårvinter väntade jag på att Snadi stadi i Gräsviken skulle öppna så att vi skulle kunna åka och testa stället som verkade helt fantastiskt. Öppningen sköts gång på gång upp och så blev det bara inte av med ett besök.

På lördagen åkte jag efter Vincent från Sibbo och så sen blev det Snadi stadi för hela slanten. Orsaken varför det blev just den här lördagen var att Mumin, snorkfröken och lilla My också var där.

Hade inte alls tänkt på att oljudet var såpass högt att Novalie borde ha haft hörselskydd. Förutom vilda skrik från barn var muminas mickar så otroligt hårt på att många barn också klagade och undrade varför mumin skriker. Tur nog så var V:s mommo, min bror och en av hans barn med oss så de kunde ta hand om Vincent. Jag kunde nämligen inte stanna kvar utan fick åka hem med ett vettskrämd baby.

20131016-093544.jpg

Tycker att det är kul att de öppnat ett sådant ställe så nära oss. Två saker störde mig dock lite. Den ena var att ”trafikparken” löpte genom så gott som hela området vilket gjorde att det blev lite väl kaotiskt. Det andra var att det fanns en enorm innesandlåda, vilket i sig är en kul idé t.ex. På vintern då man inte kan baka sandkakor ute. Men, eftersom man inte får ha skor på sig så sitter där barn strumpfota i sanden och bökar och sedan finns det ju sand och smuts precis överallt. Väldigt ohygieniskt.

Men Vincent var nöjd, mumin och bollhav hade han väntat på och det fick han, och mycket till.

För att det nu inte skulle bli alltför perfekt så fick vi avsluta kvällen med att åka till Dextra. Ögon- och öroninflammation blev domen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: