Tips på utfärdsmål del 3

15 Jun

Borgbacken

På torsdagen då vädret verkade ok åkte vår lilla familj till Borgbacken. Nytt för i år är ju att det är gratis att åka i vissa maskiner, och väntade mig nog en massa köer.

20130615-095027.jpg

Till vår tur var det inte alls så farligt mycket på folk där på eftermiddagen. Positiv överraskning var att man knappt behövde köa alls! Tråkigt var att tåget som Vincent allra helst ville åka fick inte vuxna åka med i och före jag visste ordet av hade typen vid porten släppt in i tåget vår 1-åriga son och smällde porten framför mig. Gissa om det blev liv i luckan när jag hämtade bort honom.

De maskiner som vi åkte i var de som var gratis och det var riktigt passlig mängd för vår lilla typ. Köpte två biljetter så att vi alla kunde få åka i utsiktståget så att Vincent fick åka någonform av tåg. 14 euro kostade det, så lönar sig nog inte att köra med alltför många engångsbiljetter.

Hela borgbacken i sig var nog en hel del att ta in för vår lilla typ som nog blev lite överväldigad av allt. Han hade nog varit nöjd med att sitta vid de olika spelmaskinerna och köra lite bil, hehe. Det var nog där han trivdes bäst!

20130615-112412.jpg

Men i stora drag var det riktigt kul med de förnyelser de förnyelser som skett. Bra att få prova lite utan att behöva betala sig sjuk och sedan märka att barnet inte vill åka.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: