Huh!

6 Mar

Veckan som gick vred nog ur mig de sista krafterna. Först var det lite krasslighet och sedan fick jag smaka på hur det är att vara ensam vuxen i huset nästan en hel vecka. Det i sig är ju inget nytt men med kombinationen jobb och dagis så var det ju lite att vänja sig vid.

Det har främst handlat om att skynda på morgonen och lämna på dagis, springa på jobb, jobba, springa till dagis och hämta, hem via matbutiken med sur unge som trotsar, barnet som slänger sig i trappan och vägrar allt och man får springa upp tre våningar för att kasta upp matkassarna och sedan ner igen efter surpuppan som skriker och sparkar. Och samtidigt så är man själv i gravid i vecka 20 och blöder näsblod. Middagen som jag aldrig orkade förbereda kvällen innan, lägenhetsvisning, gallrande av ny hyresgäst, extra jobb på annars lediga fredagen och att komma hem till ett febrigt barn och belönas med århundrades bajskatastrof.

Men veckan hade sina bra sidor också. Sambon kom hem en sväng mellan arbetsresor med fina Babyzen yoyo! Jag valde en ny trevlig hyresgäst och skrev avtal. Det där extra jobbet på fredagen skedde i trafikstaden men fina barn och solen sken för fullt. På hemvägen vek jag in via Polarn och pyret och haffade en vindfleece till specialpris på kampituspäivät. Allt fixar sig.

IMG_2715_2

Den ihopfällda yoyon är verkligen liten

 

 

IMG_2718

Mera om hur den är efter att den genomgått eldprovet som handbagage på flyget!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: